Dogstrology - Dierenriemtekens van honden - de Tweelingenhond

Dogstrologie - Sternzeichen der Hunde - der Zwillinge-Hund
De dierenriemtekens van honden - astrologie voor huisdieren

Veel mensen geloven in de kracht van astrologie en gebruiken de sterren als gids, raadgever en element van menselijke kennis. Het sterrenbeeld waaronder iemand geboren is, kan spannende details onthullen over zijn karakter, gedrag en zelfs zijn carrière. Als je ook je ascendant kent, kun je diep in de spirituele wereld van de astrologie duiken. Dit belicht de verbanden tussen astronomische gebeurtenissen, d.w.z. bepaalde sterrenconstellaties, en aardse processen. Alle aardse wezens kunnen daarom in de astrologie en haar interpretaties worden opgenomen. Honden, katten en andere dieren hebben ook een sterrenbeeld, niet alleen mensen. De toekenning van het sterrenbeeld is hetzelfde als bij ons en is gebaseerd op de geboortedatum. In de serie "Dogstrology" willen we kijken naar de dierenriemtekens van onze trouwe viervoeters en wat ze zouden kunnen betekenen. In dit artikel kijken we naar de Tweelingenhond.

Wat is het sterrenbeeld van mijn hond?

Net als bij ons mensen wordt het sterrenbeeld toegekend aan de hand van het sterrenbeeld waaronder we geboren zijn:

  • Steenbok: 22.12. - 20.01.
  • Waterman: 21.01. - 18.02.
  • Vissen: 19.02 - 20.03.
  • Ram: 21.03 - 20.04.
  • Stier: 21.04 - 21.05.
  • Tweelingen: 22.05 - 21.06.
  • Kreeft: 22.06 - 22.07.
  • Leeuw: 23.07. - 23.08.
  • Maagd: 24.08 - 23.09
  • Weegschaal: 24.09. - 23.10.
  • Schorpioen: 24.10 - 22.11.
  • Boogschutter: 23.11 - 21.12.

Het sterrenbeeld Tweelingen in de Hond

Karakter / aard van de Tweelingenhond

Honden met het sterrenbeeld Tweelingen zijn kleine chaotische wezens. Als ze eenmaal ergens aan begonnen zijn, zijn ze snel afgeleid en onderbreken ze hun activiteiten. De Tweelingenhond is wispelturig en wordt snel enthousiast over verschillende onderwerpen, voorwerpen en situaties. Het zijn snelle denkers, mentaal flexibel en ook een beetje sluw. Als hij een zwak punt in zijn baasje herkent, gebruikt hij dat in zijn voordeel. Tweelingen is een van die honden die op de bank kunnen worden gevangen als hun baasje is afgeleid. Ze zijn behendig en slim genoeg om deuren te openen en snacks uit de voorraadkast te stelen. De Tweelingenhond is echter niet erg goed in het omgaan met consequenties. Strengheid en ernst maken hem nerveus. Als hij wordt geplaagd of berispt, heeft hij de neiging om overdreven te reageren, zoals krabben of achter zijn staart aanrennen om aan de emotioneel beladen situatie te ontsnappen.

Speciale kenmerken van het sterrenbeeld Tweelingen bij honden

De Tweelingenhond staat graag in het middelpunt van de belangstelling en haalt graag kattenkwaad uit. Hij rent vooruit, animeert zijn soortgenoten en is soms moeilijk te stoppen met zijn speelinstinct. Met zijn chaotische en onrustige aard is het belangrijk om gerichte rustperiodes in te lassen en al te wild spel na een tijdje te onderbreken. Anders speelt de Tweeling tot hij erbij neervalt. Thuis heeft dit dierenriemteken ook een rustige slaapplaats nodig of zelfs een box die indien nodig kan worden afgesloten. De Tweelingenhond zal vooral blij zijn met lange wandelingen in steeds nieuwe en gevarieerde gebieden.

Welk sterrenbeeld past bij de Tweelingenhond?

Of hij nu twee- of vierbenig is. Welk sterrenbeeld past het best bij de Tweelingen-hond? In Leeuw geboren mensen zijn de ideale tegenhanger van het avontuurlijke dierenriemteken Tweelingen. De Leeuw is net zo sociaal en avontuurlijk en deze dierenriemtekens zullen samen veel plezier hebben - verveling behoort gegarandeerd tot het verleden. De vrijheidslievende Boogschutter is ook de ideale partner voor de Tweelingen. Ze delen hun rusteloosheid en onafhankelijkheid. Weegschaal en Tweelingen vullen elkaar geweldig aan. Want hier ontmoeten chaos en orde elkaar en samen bereiken ze het perfecte centrum.

William Walker tip voor de Tweelingenhond

De Tweelingenhond heeft specifieke rustperiodes nodig en een echt knus hondenbed hiervoor. Het Stone hondenbed in een warme grijstint is perfect voor de chaotische viervoeter. De vulling geeft genoeg mee om de hond te laten wegzakken in een wereld van hondendromen, maar versterkt tegelijkertijd de botten en gewrichten die door onstuimig spel worden belast dankzij de terugkaatskracht. De Tweelingenhond staat ook graag in het middelpunt van de belangstelling en wil daarom bijzonder extravagant gekleed zijn. 

En lire plus

Französische Bulldogge mit William Walker Hundehalsband und Hundeleine aus Leder
Dalmatiner

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.