De 10 populairste honden op sociale media

beliebte Hunde Influencer auf Instagram

Mooie momenten deel je graag, vooral met je hond. Van petfluencers op Facebook tot YouTube, je vindt ze overal. Bij William Walker ontgaan ons natuurlijk de populairste hondenaccounts op sociale media niet. Je komt regelmatig de schattigste foto's en video's tegen die je hart doen smelten en je vaak aan het lachen maken.

Als je je favoriete momenten met ons wilt delen, tag ons dan gerust op Instagram met de hashtag #wwmoments. We reposteren regelmatig de mooiste momenten en kijken uit naar jullie bijdragen. Tot die tijd wensen we jullie veel plezier met het ontdekken van de populairste honden op sociale media.

1. **@boothedog, 16.000.000 Facebook**

We beginnen met Boo The Dog. Heb je ooit van hem gehoord? Met zijn 16 miljoen fans op Facebook is hij benoemd tot de populairste hond op sociale media. De inmiddels achtjarige Pomeranian brak door toen hij vijf was. Sindsdien zijn er talloze boeken, kledingstukken met zijn afbeelding en knuffels verkocht. Hij is zonder twijfel een internationale ster op vier schattige pootjes.

2. **@itsdougthepug, 4.000.000 Instagram**

De kleine mopshond Doug is een absolute internet-icoon. In 2019 won hij zelfs de titel "Animal Star" bij de People's Choice Awards en de burgemeester van Nashville verklaarde 20 mei tot "Doug the Pug Day". En niet alleen op die dag vieren zijn vier miljoen volgers op Instagram met hem mee. Go Pugs!

3. **@tuckerbudzyn, 2.400.000 YouTube**

Op de derde plaats mag de Golden Retriever Tucker natuurlijk niet ontbreken. Naast Instagram heeft deze Golden Retriever ook een succesvol YouTube-kanaal, waar je veel leuke en spannende inkijkjes in zijn leven kunt krijgen.

4. **@marutaro, 2.500.000 Instagram**

Maru is een Shiba Inu uit Japan. Door zijn toenemende populariteit heeft deze schattige viervoeter al talloze optredens in talkshows gehad en reist hij momenteel van fanmeeting naar fanmeeting. Een Japanse jetsetter op vier poten.

5. **@tunameltshearts, 2.100.000**

Naast zijn rol als social media-ster zet Tuna zich in voor dierenbescherming en gebruikt hij zijn bereik voor een goed doel. Ondanks zijn bijzondere uiterlijk houden zijn fans nog meer van hem. Zijn motto "Echte schoonheid komt van binnenuit" leeft hij elke dag voor.

6. **@loki, 2.000.000**

Voor wolfhond Loki was een Instagram-carrière helemaal niet gepland. Maar door de foto's die tijdens avontuurlijke reizen werden gemaakt, kregen zijn baasje en hij steeds meer aandacht. Geen wonder, met een mix van Siberische Husky, Malamute en arctische wolf kun je alleen maar gefascineerd zijn.

7. **@mayathepolarbear, 1.900.000**

Witte, pluizige vacht en eindeloos knuffelbaar. Op de achtste plaats vinden we Maya! Een vierjarige Samojeed uit Duitsland. Met bijna twee miljoen fans op Instagram en YouTube behoort ze niet alleen tot de bekendste honden in Duitsland, maar ook tot de populairste honden in het social media-universum.

8. **@ppteamkler, 1.800.000**

De kleine teckel Kler uit Mexico leeft op Instagram het droomleven van elke hondenmama. Haar 1,8 miljoen volgers kunnen met veel plezier haar leven volgen met haar drie kleine teckelkinderen. Klein van stuk, maar groot in persoonlijkheid!

9. **@harlowandsage, 1.700.000 Instagram**

Oorspronkelijk werd het Instagram-account alleen aangemaakt voor Weimaraner Harlow en miniatuur teckel Sage. Inmiddels is de hondenfamilie met twee leden uitgebreid. Over het kleurrijke leven van de vierkoppige bende vind je regelmatig foto's en updates op Instagram. Waarom zou je je tevreden stellen met slechts één hond?

10. **@norbertthedog, 900.000**

Last but not least, Norbert the dog staat op de lijst van populairste honden op sociale media. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds onduidelijk van welk ras Norbert precies is. Wat echter zeker is, is dat zijn fans dol zijn op deze opgeleide therapiehond en ster van een kinderboekenreeks. Zijn kleine uitgestoken tong is inmiddels zijn handelsmerk geworden.

Wat zijn jullie favoriete hondenaccounts? Deel ze met ons in de reacties, we zijn benieuwd!

Scopri di più

Dogfluencer Lambrusco Set WW Treats
ungeplante Schwangerschaft beim Hund

Commenta

Nota che i commenti devono essere approvati prima di essere pubblicati.

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e applica le Norme sulla privacy e i Termini di servizio di Google.